Recensies

Rust in mijn hoofd

Dank voor je behandelingen en gesprekken. Het is heel bijzonder hoe je toch in korte tijd veel hebt kunnen bereiken. Hoe je het precies doet is mij eigenlijk niet eens zo duidelijk maar het werkt wel heel goed. In een sessie bij Yvonne (of: bij jou) ervaar ik dat mijn drukke gedachten ook stil kunnen zijn en dan kan ik genieten.

Liena

Verbinden met mijn lichaam

Yvonne is in al haar bescheidenheid een meester in haar vak. Ze volgt de energie, jouw lichaam is in de lead, waardoor je bewust wordt en heelt van binnenuit. Yvonne heeft mij begeleid in een innerlijke reis om tot op celniveau te verbinden met mijn lichaam en aan te komen in mijn menszijn. Ze vertrouwt op jouw lichaam en haar handen. Door de diepte van haar eigen reis kan ze helemaal bij jou zijn in wat er aangeraakt wil worden met geduld, nabijheid en zachtheid.’

🙏🏻🥰 E.D.

Helend

“De diepe rust die ik gewaar word, als ik bij Yvonne op de massagetafel lig is voor mij helend.”

Meta van Elk-Veerman

Echt contact met mijn lichaam

“Al een jaar heb ik extreem last van de overgang, opvliegers overdag en ‘s nachts, de hele dag moe, hartkloppingen, duizeligheid , hoofdpijn, stemmingswisselingen, lusteloosheid en nog meer vage klachten. Het hoort erbij lees je overal.

Niet dus! Er is wel degelijk iets aan te doen, Yvonne geeft holistische massage. Hierbij wordt het hele lichaam gemasseerd. Hierdoor kom je in een zeer diepe ontspanning terecht waardoor energie blokkades opgeheven worden. Je maakt echt contact met je lichaam. Je moet luisteren naar je lichaam en leren accepteren dat dingen soms zo zijn. Door Yvonne en haar deskundige aanpak heb ik dingen leren loslaten en er kwam ruimte voor andere nieuwe en leuke dingen. Die mij meer energie geven!”

M.

Weer in balans

“Tijdens mijn burn-out ben ik op zoek gegaan naar een massagepraktijk  in Hoevelaken. Om mij te helpen te herstellen. Vermoeidheid, stress en frustratie werden (weg)gemasseerd en ik voelde de energie weer stromen. 

Door de massage maakte ik voor het eerst echt contact met mijn lijf en werd ik rustiger in mijn hoofd.  Mijn lichaam en geest waren volledig uit balans. Een burn-out  verdwijnt helaas niet door 1 massage. Stapje voor stapje komen geest en lichaam weer in balans waardoor je meer energie krijgt. Bedankt Yvonne.”

Maria

Geruststellend

Zo geruststellend dat er nog veel lucht te voelen is in mijn borstkas, terwijl ik dacht dat ik vooral benauwdheid zou voelen”.

Cliënte M. (na oncologische massage)

Voelen hoe het is met mij

Ik ben verbaasd dat dit ook bestaat, dit voelen van mijn lichaam en dat ik dan weet hoe het is vandaag, nu, met mij ……  voorheen had ik geen idee en sleurde mijn lijf gewoon mee in mijn planning”.

Johan

Geraakt

Ik voel me geraakt ……. pijn eigenlijk of verdriet …. mijn lichaam ….. ik heb het verwaarloosd, het verbaast en raakt me dat ik dat zo maar kon voelen.”

Joost

Veel beter voelen

“Nog vergeten te vertellen: ik heb een heel fijn weekend gehad. Op zondag kon ik tegelijkertijd mijn vermoeidheid veel beter voelen. En ook de ziekte voelt dichterbij. Moeilijk uiteraard, maar dit is wat het is. Het gaat me helpen om dat toe te laten en van daaruit de juiste keuzes te maken…. “

Nellie L. (massage bij kanker in terminale fase)

Diep gevoel van rust

“Ik ben bij jou geweest op een moment dat ik geen enkel idee meer had waar ik moest beginnen om te hervinden wie ik was, voor mijn herstel. Na je massage had ik voor het eerst sinds heel erg lang een heel diep gevoel van rust, dat was onbeschrijfelijk fijn om te merken dat het/ik nog wel ergens zit/ dat het kan. Voor mij een begin van het vertrouwen dat ik vandaar uit beter zou kunnen worden.”

MB