Werkwijze & Tarieven

Iedereen is welkom in mijn praktijk. De aanleiding om een afspraak te maken is voor iedereen verschillend. Het kan gaan om een (terugkerende) fysieke klacht, een vraag rond mentaal of geestelijk welbevinden of om zelfzorg, voor- of nazorg.

Werkwijze

Bij de eerste afspraak bespreken we jouw hulpvraag en mijn werkwijze ook nemen we een medische vragenlijst door. Daarna volgt een kennismaking met de behandeling (in totaal 1 uur en 30 min.).

Elke volgende afspraak (ca 75 min.) begint met een voorgesprek, vervolgens een sessie op de tafel en/of lichaamsgerichte oefening. Daarna is er even tijd om te vertellen hoe je het hebt ervaren.

Bij cranio- en massagetherapie is mijn ervaring dat je in een kort traject van ca. 3-5 sessies kunt ervaren wat deze lichaamsgerichte sessies jou brengen. Daarna kunnen we samen het vervolg bepalen. Je kunt ook een enkele losse sessie afspreken.

Tijdens een lichaamsgerichte sessie lig je op de massagetafel. Bij massagesessies kleed je je gedeeltelijk uit omdat direct huidcontact toevoegt. Bij een aantal massagevormen zoals holistic pulsing kun je je kleding aanhouden. Bij een cranio sessie draag je niet knellende gemakkelijk zittende kleding. In overleg kijken we wat passend is op dat moment: jij staat centraal.

Voor het maken van een afspraak kun je me een e-mail sturen of bellen: 06-44306129 (zie ook de contactpagina).

Tarieven

Het tarief voor een massage of cranio sessie (ca. 75 minuten) is € 80,-.
Na afloop van de sessie stuur ik je een digitale factuur.

Afspraken die tenminste 24 uur van tevoren zijn afgezegd, worden niet in rekening gebracht.

Vergoeding

Massagetherapie en cranio vallen onder de complementaire of aanvullende zorg. Op grond van mijn lidmaatschap van de beroepsvereniging LVNT worden de sessies voor een deel vergoed vanuit je aanvullende zorgverzekering.

Een verwijsbrief van de huisarts is niet nodig.

massagetherapie

Door naar mijn praktijk te komen voor lichaamsgerichte begeleiding geef jij vorm aan jouw wens naar een andere (aanvullende) route. Een route met als intentie: een pad naar meer lucht en ruimte voor jezelf, waarvan de klachten de signalen/routebordjes zijn.